Login Inspirasjonskveld - på Chillout Travel Store!

Rundreise gjennom India

Reis på road trip i vakre India. Denne turen tar deg hele veien fra foten av Himalaya til sandstrendene i Goa. Du vil se det praktfulle Taj Mahal, besøke de berømte varme kildene i Shimla, tilbringe en natt i en ørken av Rajasthan og mye, mye mer.

Les mer

Kontakt Rabiya

Road Trip India

Noen raske fakta om Road Trip India
Fra kr. 16200
Passer forFra 18 år og oppover
KvalifikasjonerGod helse og vandel
Lengde4 uker ( kan utvides)
AnkomstplassNew Delhi
Burde bestillesMinst 1 - 2 måneder før ønsket avreise
Frivillig arbeidRundreiser

Bli med på en rundreise i India der du opplever forskjellige sider av landet og kulturen. Siste uken av programmet jobber du som frivillig. Ønsker du å jobbe som frivillig på lenger perioden er dette fullt mulig mot tillegg. Denne Road Tripen tar deg hele veien fra foten av Himalaya til sandstrendene i Goa. Du kommer til å se det majestetiske Taj Mahal, besøke Ape tempelet i Shimla, gå trekking i Himalaya fjellene, reise til Dalai Lama sitt hjem, reise på jeepsafari i Thar ørkenen for å tilbringe en natt under åpen himmel, ri på kameler og utforske palasser, fort og templer.

Dette er et økoturisme-prosjekt som lar deg besøke fire ulike delstater i India på fire uker. Du kommer til å oppleve alt fra fantastisk kultur til uforglemmelige smaker når du reiser gjennom dette mektige subkontinentet.

Programmet fokuserer også på flere forskjellige frivillige prosjekter. Du kommer til å få muligheten til å jobbe sammen med lokalbefolkningen på skoler og miljøinitiativ. Merk deg at dette kun er en mal. Endringer kan forekomme.

Første del: New Delhi - Shimla - Agra (8 dager)

Du starter reiser mot hovedstaden New Delhi der du blir en natt. Her i fra kommer du til å reise opp til Shimla for den mer eventyrlige delen av reisen som involverer en to dagers vandring med maks høyde på 3100 moh. Denne delen av reisen kommer også til å ta deg til det høyeste punktet i Shimla der du får besøke Ape templet, se Shimla by og Dharamsala - hjemmet til Dalai Lama og oppleve litt av den tibetanske kulturen i India og til og med besøke et berømt tempel og fort. Tilbake igjen i Delhi, kommer du til å tilbringe en hel dag med å besøke ulike severdigheter. Etter som Delhi er hovedstaden i India tiltrekker byen seg mennesker fra over hele landet og byen har mange historisk og kulturelt viktige plasser. Høydepunktet på denne delen av turen er uten tvil turen til kronen av India. En kjærlighetserklæring for evig innskrevet i et marmor-mausoleum som i dag inngår som en del av de syv nye underverker i verden - Taj Mahal!

Andre del: Udaipur – Jaisalmer - Mumbai (9 dager)

I neste etappe av reisen blir du tatt med til den fyrstlige delestaten Rajasthan. Du kommer til å tilbringe større deler av din til i Udaipur i "staten av sjøer". Er du glad i Jungelboken eller James Bond, vil du sikkert kjenne igjen navnet på Udaipur, som Bagheera sitt fødested og stedet hvor Roger Moore ser på Octopussy. Du kommer til å se India sitt nest største palass, nyte en båttur på Pichola sjøen og du vil få et kokkekurs på Rajasthani måten. Denne delen av reisen gir deg en opplevelse for livet der du kommer til å få reise på jeepsafari samt ri på kameler i Tharørkenen der du også vil overnatte. Tilbake i Udaipur kommer du til å få se en Bollywood film. Innen reisen bærer videre til Mumbai, kommer du til å besøke et frivillighetsprosjekt. Vel fremme i Mumbai blir det sightseeing for å lære å kjenne byen, se monumentet "Gateway of India" og være med på en båttur til Elefant grottene.

Tredje del: Goa (10 dager)

Den siste delen av reisen tar deg ned til sandstrendene i Goa. Et varmt klima, hvite strender, utsøkt mat og vennlige mennesker gjør at Goa konsekvent kåres til et av de største reisemålene i India. Goa er hovedstaden i portugisiske India og er erkjent som verdensarv av UNESCO på grunn av de mange kirkene og katedralene. I tillegg til å oppleve alt dette, kommer du også til å besøke en krydderplantasje, et fort og flere lokale markeder. Goa har mange forskjellige frivillighetsprosjekter, alt fra fra skoler til kvinnesentere og miljøprosjekter. Her kan du være med ett prosjekt i løpet av den siste uken av eventyret ditt!

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Arbeidsoppgaver

På dette programmet er det innlagt en uke med frivillighetsarbeid på slutten av oppholdet. Nøyaktig hva slags arbeidsoppgaver du vil få varierer litt ettersom hva det er behov for i den perioden du er der. Vanlige oppgaver kan være å jobbe på skole, kvinnesenter eller eldrehjem.

Du vil jobbe 4-5 timer hver dag mandag til fredag, mens du i helgen har fri.Merk deg at arbeidsoppgaver kan variere etter hva det er behov for på plass. Det er viktig å ha et åpent sinn.

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Oppstartsdatoer for programmet er:

2019

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til India etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur retur reise fra Oslo til India mellom 6000 NOK og 10 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Hvorfor Road Trip India med GoXplore?

Boforhold

Delhi: Hotel Anoop
Shimla: Vertsfamilie i Deola. Shali Mountain i løpet av to dagers trekking og YMCA/Hotel Uphar eller liknende overnatting i byen.
Dharamsala: Paus Bostad Guest House
Udaipur: Green Lion House
Jaisalmer: Overnatting i ørkenen. Madrass står programmet for men du må ha med deg sovepose og en god vannflaske.
Goa: Green Lion House
Udaipur: Green Lion House
Goa: Green Lion Volunteer house

Ditt rom kommer til å være delt med andre frivillige fordelt på kjønn, med felles bad og fellesarealer.Der det er Green Lion hus kommer du også til å dele rom med andre deltakere, ha felles matsal, kjøkken og bad. Som oftest vil det også være en PC til låns med Wifi og en felles TV.

Måltider:Det serveres tre gode måltider hver dag og to måltider i helgene. Vi byr på en blanding av vestlig og indisk mat, som oftest vegetarisk mat som ris, belgfrukter, grønnsaker og rotgrønnsaker med kylling.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Dette søker du om selv, men vi vil gi deg veiledning og informasjon om hvordan du går frem for å gjøre dette. Du vil få mer informasjon om hvordan du gjøre dette etter at du har meldt deg på programmet. Visumet må være innvilget før avreise til India og begynner å gjelde fra du mottar det. Visumet søkes hos BLS International Services her i Oslo eller at du søker på visum online på internett. Ikke send søknad/møt opp personlig til BLS for tidlig, da visumet vil begynne å gjelde fra utstedelsesdato. Vi anbefaler å søke om visum ca 1mnd før avreise. Alle deltakere må søke om Entry Visum. Deltakere trenger invitasjonsbrev for å søke om dette som vil bli sendt til deltaker. Husk at alle deltakere er selv ansvarlig for å ha et pass som er gyldig i 6 mnd etter hjemreise fra India. Du får som oftest visum for 3 eller 6 mnd og dette er et turistvisum.

Priser

Road Trip India 2018 Pris
4 uker 17600
Road Trip India 2019 Pris
4 uker 16200

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 7000kroner i lavsesong og fra 8000- til 10 000 kroner i høysesong, tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Ta kontakt for mer informasjon om priser og opplegg for andre programlengder.

Hva er inkludert i prisen?

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Blogg fra Road Trip India

Les flere reiseblogg og reisebrev fra våre deltakere

Aktiviteter i India

FAQ

Er det trygt å reise ned til India og jobbe som frivillig, i forhold til at det har vært en ustabil periode der nede?

I det siste har blitt satt søkelys på at turister, spesielt kvinner, bør være forsiktige når de reiser i India, og at antall overgrep har økt den siste tiden. Vi er i tett kontakt med våre samarbeidspartnere i India, og de har ikke frarådet oss å fortsette å sende frivillige til India. Du vil bli hentet på flyplassen i New Delhi og kjørt til huset du skal bo i sammen med andre frivillige. Der er det koordinatorer du kan snakke med om det skulle være noe, og du vil også få et nødnummer som du kan ringe til en hver tid. Da får du kontakt med en av koordinatorene i New Delhi. Det er absolutt viktig å ta normale forhåndsregler, og det er lurt å passe litt ekstra på seg selv og de rundt seg. Ikke gå alene og sørg for at noen alltid vet hvor du er. Vi har aldri fått noen tilbakemeldinger på at det har skjedd noe med noen av våre frivillige. Vi føler oss derfor trygge på å la frivillige reise, men ta forhåndsregler. Det er en annen og fremmed kultur, så det er alltid viktig å passe på. GoXplore følger UD, så dersom de kommer med reisefraråd til India eller andre steder der vi har prosjekter, følger vi dette.

Hvordan kommuniserer jeg med de hjemme mens jeg er i India?

Det er rimelig å ringe fra telefonautomater, og du kan bruke dem ved å kjøpe et telefonkort i en butikk i nærheten av telefonautomaten. Du kan også kjøpe et til mobilen din. Hvis du vil sende brev kan du kjøpe frimerker på et lokalt postkontor. Husk at postsystemet i India er tregere enn her hjemme. Brev kommer fram, men det kan ta opp til tre uker. Det er internett i huset der de frivillige bor og det finnes internettkafeer hvor du kan sende e-post.

Hva slags vaksiner må jeg ta før jeg reiser?

Vi anbefaler å ta vaksine mot Hepatitt A og B, Difteri, stivkrampe, kikhoste, polio, tyfoidfeber, japansk encefalitt, tuberkulose og evt. rabies og Gulfeber (om du reiser fra et land med risiko for Gulfeber må du ha tatt Gulfebervaksine for å kunne reise inn i India). Det er fare for Gulfeber og malaria i visse deler av landet. Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken i Oslo eller en annen vaksineklinikk for faglig veiledning. Det er smart å planlegge hjemreisen før du bestiller time hos legen. På denne måten vet du hvilke land du skal innom på veien hjem i hvilke sesonger. Har du noen allergier så er det lurt å informere oss om dette før du bestiller programmet.

Må jeg har reiseforsikring?

Ja! Reiseforsikring er obligatorisk. x-plore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb på frivillighetsprosjekter.

Hvor mye lommepenger bør jeg ha med?

Hvis du skal jobbe i to måneder bør du ha med deg minimum NOK 5000. Måltidene i uken er inkludert, men i helgene må du stå for maten selv. Du kan spise på restaurant for ca 30 kr. Det er billig i India, spesielt om en går på de lokale markedene og handler. Beløpet du må ha med avhenger av hvor høyt personlig forbruk du har og om du har tenkt til å reise litt i helgene. Hvis du skal reise etter at du er ferdig med å jobbe, bør du ha med mer penger for å dekke dette.

Gjør man mye sosialt sammen med de andre frivillige?

Dere reiser som gruppe men dette kan variere fra dato til dato med tanke på størrelse av gruppen. Dere gjør mye sosialt sammen med andre frivillige.

Hva om jeg ikke trives?

Hvis du ikke trives med det du jobber med og ikke ønsker å fortsette der du er, må du kontakte vår samarbeidspartner i India. De vil gå gjennom situasjonen med deg og hvis det ikke hjelper med forandringer på arbeidsplassen, vil de finne et nytt prosjekt til deg. Koordinatorene i India er veldig opptatte av at de frivillige skal ha det bra, så ikke vær redd for å snakke med dem om hvordan du har det.

Finnes det vaskeri på frivillighetshuset?

Det finnes dessverre ingen vaskeri på huset, men du vil ha mulighet for å vaske klær for hånd. Det finnes noen vaskerier i nærområdet der du kan få vaket klær mot kostnad.

Hva slags mat vil jeg få under oppholdet?

Som oftest får du vegetarmat og filtrert vann. I noen tilfeller kan du få servert kjøtt. Det anbefales ikke å drikke vann fra springen.

Hva slags klær bør man ha på seg?

Det er smart å følge skikker og kultur til det landet du er i. Det kommer helt an på når på året du reiser men vi anbefaler at du går i formelle klær som eksempel bukser, skjorter, t-shirt.

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften. Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Hjem » Land » India » Road Trip India

Tina S bestilte vårt Work & Travel Canada program for 17t siden. Er det noe for deg også?!