Login

Frivillig arbeid med dyr i Cairns, Australia

Jobb med de australske dyrene i regnskogen i Cairns. Du vil ta del i de daglige oppgavene og opplæring og oppfølging hele programmet gjennom. I tillegg får du venner fra hele verden som en bonus.

Les mer

Kontakt Siril

Wildlife Combo Cairns

Noen raske fakta om Wildlife Combo Cairns
Fra kr. 15400
Passer for18 år og opp
KvalifikasjonerGod fysisk helse
Lengde4, 6 eller 8 uker
AnkomstplassCairns
Nærkontakt med dyrJa
Antall deltakere10
Burde bestillesGod tid i forveien
Frivillig arbeid med dyrNærkontakt med dyr

På dette programmet får du mulighet til å jobbe i tre forskjellige parker i Cairns området. Hovedparken Rainforestation Nature Park ligger ca 30 min nordvest for Cairns. Her får du muligheten til å oppleve regnskogen, dyrelivet og den aboroginske kulturen. De andre parkene er Carins ZOOM and Wildlife Doom og The Australian Butterfly Sanctuary.

Du vil få ta del i de daglige oppgavene ved parkene, noe som kan være alt fra forfallende arbeid til innsamling av sommerfugl-egg. Dette sammen med andre frivillige fra hele verden.

Hvem kan delta?

Du må ha fylt 18 år for å delta på dette programmet. Det er ingen øvrig aldersgrense, men man må være i relativt god form da en del av arbeidet kan være fysisk krevende.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Arbeidsoppgaver

Som frivillig assisterer du de fast ansatte i parken og får grundig opplæring og oppfølging under hele programmet. Den første uken vil gå med til en grundig orientering om parkene generelt og innføring i hva slags arbeidsoppgaver du vil få. De fleste oppgavene er praktiske og kan være fysisk krevende så deltagere må være forberedt på å ta i et tak. Vedlikehold og tilberedelse av mat er en stor del av jobben i parken.

Oppgaver vil blant annet være følgende:

En vanlig dag i parken kan se slik ut:

Du starter klokken 07.00 om morgenen. Du vil bli hentet ved hostelet og kjørt til og fra parken hver dag. Du vil bli tilknyttet en ansatt som gir deg oppgaver gjennom dagen og vil naturligvis hjelpe deg om nødvendig. Etter hver som du blir tryggere på arbeidsoppgavene blir du tildelt mer ansvar. Frokost og lunsj får du servert i parken og er inkludert i programmet. I tillegg er det en liten cafe der du får kjøpt forfriskninger og snacks. Du jobber til midt på ettermiddagen, slik at du får god tid til å utforske området rundt Cairns.

Uniform

Du vil få utdelt 3 t-skjorter og 1 caps som du må bruke når du er på jobb.

Du må selv ha med deg:

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Programmet har oppstart annenhver tirsdag. Man må ankomme Cairns mandag. NB! Det er max 10 plasser per startdato så vær tidlig ute!!!

Oppstart 2017

Du er selv ansvarlig for å komme deg til Cairns der overnattingen er inkludert i programmet. På tirsdagen vil en representant fra programmet holde et lite velkomstmøte før du får omvisning og orientering.

Hvorfor Wildlife Combo Cairns med GoXplore?

Boforhold

Du vil under hele oppholdet bo på hostel i Cairns. Det er moderne og koselig hostell. Du vil bo på dorm rom (du deler med 4-7 andre) med air condition. Du finner alt av fasiliteter, inkludert svømmebasseng, internettilgang og felleskjøkken. Det er gåavstand til matbutikk og flere koselige restauranter. Middag er ikke inkludert i programmet. Frokost er inkludert alle dager og lunsj er inkludert på jobbdager.

Cairns omgir seg med regnskog og the Coral Sea. Det er det eneste stedet i verden der to steder på listen over Verdens Naturarv ligger side ved side: The Great Barrier Reef og regnskogene Daintree og Cape Tribulation.

Her oppe ligger opplevelsene på rekke og rad. The Great Barrier Reef kan lokke med fantastisk dykking, snorkling, seiling, fisking og øybesøk. The Coral Sea byr på azurblått og oppfriskende vann og vakre Four Mile Beach har gylden sand og tropiske palmer. Opplev naturen og dyrelivet i Daintree regnskogen, dra på fotturer og safari. Mulighetene er mange!

Cairns er lokalisert i tropiske Queensland, der klimaet er varmt og fuktig i sommermånedene, mens vinteren er mild og tørr. Regntiden strekker seg vanligvis fra januar til mars.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Som norsk statsborger vil du måtte søke om et turistvisum før ankomst til Australia. Dette vil være gyldig i 3 måneder fra ankomst.

Når du er påmeldt vil vi sende deg en forenklet visumsøknad. Vi vil da søke visum for deg nærmere avreise.

Priser

Pris
4 uker 15400
6 uker 20800
8 uker 26100

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 9000 kroner tur retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Programpris inkluderer

Prisen inkluderer ikke

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Hjem » Land » Australia » Wildlife Combo Cairns

Christine O bestilte vårt Surf & Adventure program for 40t siden. Er det noe for deg også?!