1. Koala 2. 3. 4. 5. 6.

Frivillig arbeid med dyr i Cairns, Australia

Jobb med de australske dyrene i regnskogen i Cairns. Du vil ta del i de daglige oppgavene og opplæring og oppfølging hele programmet gjennom. I tillegg får du venner fra hele verden som en bonus.

Les mer

Wildlife Combo Cairns

Stengt

Legg inn navn og e-post adresse for å bli varslet ved gjenåpning.

På dette programmet vil hovedfokuset være regnskog, natur og dyreliv. Du jobber hovedsakelig i Rainforestation Nature Park, som ligger ca 30min nordvest for Cairns på 100 hektar med tropisk regnskog, helt nord i Australia. Dette er en veletablert, familieeid attraksjon, som tilbyr regnskogsturer over land og vann, mulighet til å oppleve australsk dyreliv på nært hold, og aboroginske kulturelle opplevelser til publikumet. Som frivillige vil du ha en rekke oppgaver over hele parken med veiledning fra erfarne ansatte. Frivillige vil også bruke en del av sin tid som frivillig ved Cairns ZOOM og Wildlife Dome som ligger i Cairns. I hele perioden bor du sammen med andre frivillige fra hele verden i Cairns.

NB! Det er max 10 plasser per startdato så vær tidlig ute!!!

Hvem kan delta?

Du må ha fylt 18 år for å delta på dette programmet. Det er ingen øvrig aldersgrense, men man må være i relativt god form da en del av arbeidet kan være fysisk krevende.

Noen raske fakta om Wildlife Combo Cairns
Passer for18 år og opp
KvalifikasjonerGod fysisk helse
Lengde4, 6 eller 8 uker
AnkomstplassCairns
Nærkontakt med dyrJa
Antall deltakere10
Burde bestillesGod tid i forveien
Frivillig arbeidFrivillig arbeid med dyrNærkontakt med dyrJobb med dyr
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Har det så herlig her. Jobben er og har vært fantastisk. Folkene som jobber der tok oss veldig godt imot. Vi vil rett og slett ikke dra herfra til mandag. Kommer til å bli trist. Det som har gjort mest inntrykk på oss er menneskene her. Tusen takk for at vi fikk oppleve dette! Kommer aldri til å glemmes!

Oda Wildlife Combo Cairns

Arbeidsoppgaver

Som frivillig assisterer du de fast ansatte i parken og får opplæring og oppfølging under hele programmet. Den første uken vil gå med til en orientering om parkene generelt og innføring i hva slags arbeidsoppgaver du vil få. De fleste oppgavene er praktiske og kan være fysisk krevende så deltagere må være forberedt på å ta i et tak. Vedlikehold og tilberedelse av mat er en stor del av jobben i parken.

Oppgaver vil blant annet være følgende:

En vanlig dag i parken kan se slik ut:
Du starter klokken 07.00 om morgenen. Du vil bli tilknyttet en ansatt som gir deg oppgaver gjennom dagen og vil naturligvis hjelpe deg om nødvendig. Etterhvert som du blir tryggere på arbeidsoppgavene blir du tildelt mer ansvar. Frokost og lunsj får du servert i parken og er inkludert i programmet. I tillegg er det en liten cafe der du får kjøpt forfriskninger og snacks. Du jobber til midt på ettermiddagen, slik at du får god tid til å utforske området rundt Cairns.

Uniform

Du vil få utdelt uniform som du må bruke når du er på jobb.

Du må selv ha med deg:

Send denne siden til meg som PDF

Reise

Programmet har oppstart annenhver tirsdag. Man må ankomme Cairns mandag. NB! Det er max 10 plasser per startdato så vær tidlig ute!!!

Oppstart 2022

Oppstart 2023

 • 10. og 24. januar
 • 7. og 21. februar
 • 7. og 21. februar
 • 4. og 18. april
 • 2., 16 og 30. mai
 • 13. og 27. juni
 • 11. og 25. juli
 • 8. og 22. august
 • 5. og 19. september
 • 3., 17. og 31. oktober
 • 14. og 28. november
 • 12. og 26. desember

Du er selv ansvarlig for å komme deg til Cairns der overnattingen er inkludert i programmet. På tirsdagen vil en representant fra programmet holde et lite velkomst møte før du får omvisning og orientering.

Har det så herlig her. Jobben er og har vært fantastisk. Folkene som jobber der tok oss veldig godt imot. Vi vil rett og slett ikke dra herfra til mandag. Kommer til å bli trist. Det som har gjort mest inntrykk på oss er menneskene her. Tusen takk for at vi fikk oppleve dette! Kommer aldri til å glemmes!

Oda Wildlife Combo Cairns

Hvorfor Wildlife Combo Cairns med GoXplore?

 • Jobb i regnskogen i Cairns
 • Kom i kontakt med de australske dyrene
 • Lær deg meningen med No Worries Mate!
 • En opplevelse utenom det vanlige

Boforhold

Du vil under hele oppholdet bo på hostell i Cairns. Det er moderne og koselig hostell. Du vil bo på dorm rom (du deler med 4-7 andre) med air condition. Du finner alt av fasiliteter du trenger, inkludert svømmebasseng, internettilgang og felleskjøkken på hostellet. Det er gå avstand til matbutikk og flere koselige restauranter. Frokost og middag er ikke inkludert i programmet, men det er et velutstyrt kjøkken som du kan bruke til å lage det du ønsker. Lunsj er inkludert på jobbdager.

Cairns omgir seg med regnskog og the Coral Sea. Det er det eneste stedet i verden der to steder på listen over Verdens Naturarv ligger side ved side: The Great Barrier Reef og regnskogene Daintree og Cape Tribulation.

Her oppe ligger opplevelsene på rekke og rad. The Great Barrier Reef kan lokke med fantastisk dykking, snorkling, seiling, fisking og øybesøk. The Coral Sea byr på azurblått og oppfriskende vann og vakre Four Mile Beach har gylden sand og tropiske palmer. Opplev naturen og dyrelivet i Daintree regnskogen, dra på fotturer og safari. Mulighetene er mange!

Cairns er lokalisert i tropiske Queensland, der klimaet er varmt og fuktig i sommermånedene, mens vinteren er mild og tørr. Regntiden strekker seg vanligvis fra januar til mars.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Som norsk statsborger vil du måtte søke om et turistvisum før ankomst til Australia. Dette vil være gyldig i 3 måneder fra ankomst.

Når du er påmeldt vil vi sende deg en forenklet visumsøknad. Vi vil da søke visum for deg nærmere avreise.

Vi sjekker gjerne opp hvilket visum du trenger dersom du har et annet statsborgerskap.

Priser

Startdato i 2023 Pris
4 weeks 26500
6 weeks 35650
8 weeks 44700

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Programpris inkluderer

Prisen inkluderer ikke

Flybillett

Flybillett er ikke inkludert, men vi kan få en av våre samarbeidspartnere til å sende deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Australia etter at du har fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Australia mellom 9000 NOK og 13000 kr avhengig av sesong, og eventuelle stopp på veien dit/hjem. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Har det så herlig her. Jobben er og har vært fantastisk. Folkene som jobber der tok oss veldig godt imot. Vi vil rett og slett ikke dra herfra til mandag. Kommer til å bli trist. Det som har gjort mest inntrykk på oss er menneskene her. Tusen takk for at vi fikk oppleve dette! Kommer aldri til å glemmes!

Oda Wildlife Combo Cairns

Aktiviteter i Australia

FAQ

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften.

Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Besøkte program

← Se alle program du har vært innom

→ Steng liste med programmene

Ja, send meg informasjon om disse programmer!

→ Steng liste med programmene

Hjem » Land » Australia » Wildlife Combo Cairns

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!