Den beste opplevelsen i mitt liv

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hallo!

Turen til Cape Town er den beste opplevelsen i mitt liv. På 2,5 måneder der har jeg gjort flere ting enn jeg gjorde på et år i Sverige. Jeg har fått en ny favorittby, nye vennskap, en stor interesse for surfing og kitesurfing, en forferdelig shortsbrenning, god mat og vin, adrenalinkick, uforglemmelige dager og netter, helt nye perspektiver på livet og en utrolig kjærlighet til 35 små fem -åringer.

Om morgenen var jeg på Babes førskole i shantybyen Dunoon, hvor jeg passet på 5-6 åringene. Der fikk vi lære dem engelsk, regne, spille pedagogiske spill osv. Jeg føler så mye med disse barna. Jeg tenker på dem hver dag hjemme og lurer på hva de gjør. På 10 uker kom du veldig nær dem og ble kjent med hver og en av dem. Ettermiddagene ble tilbrakt med tenåringer fra den samme shantytown som lærte dem å svømme, surfe eller ha sportsaktiviteter med dem. Det var hovedsakelig i påskeferien da vi hadde "ferieklubb" med dem at man virkelig ble kjent med dem og delte latter og morsomme aktiviteter. Under ferieklubben hadde vi bassengfest, stranddag, fottur, dro til Sea Point-bassengene og dro på museum.

I helgene var vi fri. Den tiden ble brukt til å oppdage Cape Town og områdene rundt. Det var mange aktiviteter som kitesurfingtimer, fallskjermhopping, strikkhopp, vinsmaking, fottur og mye mer.

Det har vært en fantastisk reise som jeg skulle ønske jeg kunne fortsette med mye lenger.

Takk for all hjelpen, uten den hadde dette ikke vært mulig.

Vennlig hilsen
Julia


Reisebrev fra 2015 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Sports & Adventure.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Den beste opplevelsen i mitt liv

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!