Jeg kunne aldri drømt om en bedre tur enn dette.

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Hester har alltid vært min største interesse og på begynnelsen av året var det endelig på tide for meg å reise til den andre siden av jorden og prøve å jobbe med hester. Jeg er så glad for at jeg valgte Ranchstay i New Zealand fordi jeg aldri kunne drømt om en bedre tur enn dette.

Gården jeg endte opp på var helt fantastisk og jeg elsket den fra første stund. Jeg jobbet med og rundt hester hele tiden og jeg fikk også prøve å gjete kyr og sauer i løpet av min tid på gården. Det var helt fantastisk å ri rundt på de grønne engene og passere paddokker med både nysgjerrige hester og kuer.

I helgene var vi på konkurranser i stevne, sprang og dressur og jeg fungerte som forlover. Det var kjempegøy og jeg lærte mye nytt!

Jeg valgte også å bli lenger på gården da jeg trivdes så godt.

Jeg er så takknemlig for at jeg dro dit og at alt ble så utrolig bra. Det var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg vil definitivt dra tilbake til New Zealand i fremtiden - jeg lengter tilbake dit hver dag.

Tusen takk til GoXplore for å hjelpe meg med å komme meg ut på denne uforglemmelige reisen


/Alexandra

Reisebrev fra 2018 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Ranchstay New Zealand.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Jeg kunne aldri drømt om en bedre tur enn dette.

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!