Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten?

Hva med å reise rundt i Australia eller New Zealand i opptil 1 år mens du jobber for å fylle på reisekasse underveis? Eller å jobbe frivillig og oppleve Afrika på nært hold. Nedenfor har vi valgt ut 5 av vår mest populære program denne høsten. Bli med du også!

1. Gruppetur til Afrika

Bli med på vår opplevelsesrike rundreise, få nye reisevenner og minner for livet! Du vil jobbe frivillig med løver som har blitt reddet fra sirkus og dyrehager i Sør-Afrika, med foreldreløse og skadde dyr i Namibia, før eventyret avsluttes med en tur til Namibias ørken og kyst.

2. Work and Travel i Australia

Kunne du tenke deg å ha friheten til å jobbe og reise rundt som du selv ønsker?
Med dette programmet kan du jobbe, reise og bo med oppholds-og arbeidsvisum i Australia i inntil ett år. Kombiner dette med for eksempel en jorda-rundt-reise for en opplevelse du aldri vil glemme!

3. Road Trip i India

India er fantastisk! Dette er en unik mulighet til å oppleve mye av det India har å by på. Denne turen tar deg hele veien fra foten av Himalaya til sandstrendene i Goa. Du vil se det praktfulle Taj Mahal, besøke de berømte varme kildene i Shimla, tilbringe en natt i en ørken av Rajasthan og mye, mye mer.

4. Work & Travel på New Zealand

Har du lyst til å dra så langt vekk som mulig?
Da kan du dra til New Zealand, lenger kommer du faktisk ikke. Her kan du jobbe, reise og bo med oppholds- og arbeidsvisum inntil ett år! Du vil få friheten til å jobbe og reise rundt som du selv ønsker.

5. Surf og jobb frivillig med barn i Cape Town

Vil du kombinere Afrika, aktiviteter og frivillighetsarbeid? I Sør-Afrika får du muligheten til å hjelpe underpriviligerte barn ut av dårlige miljøer og bort fra gatene, og lære dem verdifull livsvisdom i form av idrett, teamarbeid og utdanning.

Ingen av disse?

Vi har også mange andre spennende programmer. Les mer om de her eller ring oss på 2151 3990, så hjelper vi deg gjerne på vei! Dare to GoXplore?!

Dette ble lagt ut fredag 03 juni 2016 kl 16:24

Hjem » Nyheter » Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten?

Vårt neste infomøte er 03.05.2018 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!