Unike muligheter for deg som er glad i hest!

Siste uke har det tikket inn to unike muligheter for deg som er glad i hest. Disse er tidsbegrenset, så om det kan være noe for deg, ta kontakt så fort som mulig!

Få betalt for å trene unge hester?

Har du trent unge hester før, eller har du såpass mye erfaring med hest at dette er noe du ville klart? Da har vi nå et fantastisk mulighet for deg i Australia med start fra rundt slutten av september! Dette er en betalt jobb hvor du vil hjelpe med å utdanne årsgamle hester. Du må kunne få et working holiday visum for Australia (dvs mellom 18 og 31 og pass fra Norge eller ett av de andre godkjente land). Ta kontakt om dette kan være noe for deg (ligger ikke info om dette ut på nettsiden)!

Ledige plasser

Vår Horses & Wildlife prosjekt er utsolgt egentlig helt til neste år, men nå har vi fått to ledige perioder på 2 uker hver som blir holdt av eksklusivt til GoXplore deltakere. Påmelding må være inne hos oss før 9. juli! Ledige plasser per nå:

Andre muligheter

Andre muligheter for deg som er glad i hest er vår Horse Management prosjekt i Zimbabwe (også mye fullbooket, så gjelder å være tidlig ute for å få plass!) eller Ranchstay på New Zealand om du heller vil reise litt lengre bort :) Også i Namibia på vår Wildlife Rescue Centre er det muligheter til å ri flere ganger i uken som en del av prosjektet. Her er sjansen stor at du vil ri mellom sjiraffene og zebraer

Masse muligheter med andre ord! Bare å ta kontakt om du har spørsmål!

Header photo by Bronty Woodard on Unsplash

Dette ble lagt ut torsdag 22 juni 2023 kl 10:51

Ring eller send SMS

Hjem » Nyheter » Unike muligheter for deg som er glad i hest!

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!