Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg synes det er kjempe gøy og lærerikt å være her. Har blitt kjent med masse mennesker og har fått inntrykk som jeg vil sitte igjen med lenge. Jeg synes det er umulig å velge ut en ting men alt vi har opplevd har vært gøy og naturen her er fantastisk. Nå har vi hatt en uke me introuke og har fått oppleve Bali og nå er vi på Nusa Penida og har begynt på skildpaddeprojektet. Dette er veldig spennende og vi lærer masse nytt hver dag samtidig som vi blir kjent med nye mennesker og plasser!

Maria A. Frivillig Bali

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!