Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Bali er fantastisk! Totalt sett synes eg heile pakka er super! Introduksjonsveka var veldig lærerik og eg ville ikkje vore foruten den! Eg fekk lære mykje meir om kulturen, landet og befolkingen enn eg ellers ville på eigenhand så den var super! Denne veka har også vore kjempelærerik! Eg har ein klasse på 12 aleine og dei er fantastiske unger!

Aurora Frivillig Bali

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!