Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det som jeg ønsker å gi som tilbakemelding kan være at dere kan informere litt mer om plassen de frivillige skal bo når en reiser til Bali. Jeg stusset med å bestille reisen siden jeg var redd jeg kom til å være mye alene, og kanskje ikke møte noe særlig andre frivillige. Men dette var jo helt feil, jeg har nå fått nye venner fra hele verden! Vi bodde i lag med mennesker rundt om fra hele verden, noe som jeg syntes var veldig bra. Jeg hadde 4 fantastiske uker på Bali, og skulle ønske jeg kunne vært der enda lenger!

Susanne Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!