Login

Påmelding Frivillig Bali

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det utrolig fint, nettopp fullført mine to første dager på Nusa Penida. Introduksjonsuka i Ubud har vært veldig bra, og jeg har fått mange nye venner og bekjente. Det er vanskelig å sette ord på hva som har gjort størst inntrykk, for jeg visste så godt hva jeg skulle komme til! Jeg koser meg så mye med å snakke engelsk og å lære små fraser og uttrykk på indonesisk. Gleder meg veldig til å være med skilpaddene hver dag, de er virkelig helt fantastisk flotte!

Helle // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore