Påmelding Frivillig Bali

Frivillig Bali #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Å reise til Bali er det beste valget jeg har tatt for meg selv! Å reise alene som frivillig er noe jeg kan anbefale på det varmeste. Du blir kjent med andre raskere enn om du reiser sammen med en venninne/venn og jeg kan si at jeg har fått nye gode venner fra hele verden! Det har vært lærerike og fine måneder på Bali og jeg har reist rundt og sett så mye både med venner og familie som kom på besøk. Jeg skal helt klart tilbake til Bali!

Sofie Mars 2019 // Frivillig Bali

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Påmelding Frivillig Bali

Synne H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!