Påmelding Frivillig India

Frivillig India #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

India har alt! En herlig blanding av alt du kan tenke på når du hører navnet. Hvis jeg hadde brukt ett ord om India, ville det vært; Liv! Den er så full av liv! Og du føler enda sterkere at du selv er i live. Det er ikke bare fargene, de vakre menneskene og luktene som gir den liv, men også de hellige kyrne som styrer gatene, bilene og rickshawene som tuter, den spesielle lukten av krydder og fantastisk mat! Fargerike klær, hyggelige mennesker, tempelseremonier, festivaler, karma, religioner som gjennomsyrer alt, flere templer, kirker, markeder, musikk, røkelse, yogaguruer, hippiefotspor under palmene i Goa. Fra fattigdom til praktfulle palasser fra en svunnen tid i maharaja-riket. India er et eventyr!

Lena Frivillig IndiaOversatt

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!