Login

Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Min største opplevelse hittil i livet har nådd slutten.. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg har sett. Setter pris på alt jeg har fått opplevd denne måneden i India. Kunne aldri vært foruten denne turen. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med alle de fantastiske barna. Verdens blideste barn, som jeg er så stolt over det dem har. Det er mange inntrykk som jeg må ta innover meg etter denne turen, men en ting er sikkert: Skal definitivt tilbake. Det var en tårevåt avskjed, bare tanken på at jeg kanskje aldri ser dissa barna igjen gjør så ondt.

Mariell // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore