Påmelding Frivillig India

Frivillig India #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har vært to uker på boys hostel. Her har det ikke vært andre frivillige før, så det er helt nytt for gutta. Jeg liker det veldig godt, men det er ikke så lett å lære bort engelsk og hjelpe alle sammen når dem er på ulike nivåer. Vi fikk tilbud om workshop neste uke. Jeg og to andre skal holde presentasjoner på forskjellige skoler, siden vi driver med undervisning. Temaet er " Teacher and Adolescents " og hvordan undervisningen kan bli bedre. Blir spennende!

Yabom // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!