Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det har vært en uke fullt med inntrykk. Green Lion har laget et opplegg som gjør at du blir godt kjent med landet før det frivillige arbeidet settes i gang. Vi har lært om kulturen, lært litt Hindi, vært turister på severdigheter og markeder, bidratt i matlaging, sett Bollywoodfilm i 3D og vært på Yoga. Goa er rett og slett det vakreste stedet jeg har vært. Naturen er enorm, og fargene er intense. Menneskene er vennlige, og dyrene løper stort sett fritt overalt. Det er synd at jeg kun har to uker igjen.

Camilla Frivillig India

Ring eller send SMS

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!