Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Alt er mulig i India! En herlig blanding av alt mulig. Hvis du måtte velge ett ord for å beskrive landet, ville det vært: Livet! Hvert sted er så fullt av liv! I tillegg til fargene, herlige mennesker og lukter, var de hellige kyrne som streifet rundt i gatene, de arbeidende rickshawene, krydderne og den gode maten utrolige. Fargerike klær, hyggelige mennesker, tempelseremonier, festivaler, religioner, markeder, musikk og hippier under palmene i Goa. India er et ekte eventyr!

Leena Frivillig IndiaOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!