Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Huset jeg bodde i var utrolig koselig. Der er kanskje litt lite møblert i forhold til hva man er vandt til her hjemme, men etter noen uker begynte jeg å si " ja, jeg kommer etterpå, må bare en tur hjemom først" :P Så vi følte oss veldig hjemme i huset. Og hagen har blitt veldig fin nå også. Koordinatorene var veldig hyggelige og hjelpsomme.

Marie Frivillig India

Ring eller send SMS

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!