Login

Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det har vært en uke fullt med inntrykk. Green Lion har laget et opplegg som gjør at du blir godt kjent med landet før det frivillige arbeidet settes i gang. Vi har lært om kulturen, lært litt Hindi, vært turister på severdigheter og markeder, bidratt i matlaging, sett Bollywoodfilm i 3D og vært på Yoga. Goa er rett og slett det vakreste stedet jeg har vært. Naturen er enorm, og fargene er intense. Menneskene er vennlige, og dyrene løper stort sett fritt overalt. Det er synd at jeg kun har to uker igjen.

Camilla // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore