Login

Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det som definitivt har satt mest inntrykk til nå, skjedde sist uke. En av de frivillige som jeg bor sammen med her samlet inn en god del penger før hun reiste. Disse pengene ville hun bruke på blant annet utstyr til barna, men også på en opplevelse som alle barna kunne være med på. Så vi frivillige tok med oss 75 barn fra slummen, barnehagen og kvinnesenteret og noen lærere til "spice plantation". Noe som var virkelig gøy. Barna storkoste seg og var virkelig engasjert. De fikk til og med se en apekatt, noe som virkelig var stas. Da vi skulle dra og alle var rimelig fornøyd med både omvisning og rikelig med mat, var det tid for å betale. De ansatte på "spice plantation" sa derimot at det var noe vi ikke behøvde. Vi prøvde å forklare at hun ville betale, fordi hun hadde samlet inn penger for dette, men de mer eller mindre nektet. Så alle fikk en helt fantastisk dag, med god mat og en spennende omvisning helt gratis. Dette gjør meg virkelig så glad. Dette er virkelig noe som aldri hadde skjedd i Norge til tross for hvor mye rikere vi er, og jeg fikk faktisk sjokk! India har virkelig en fantastisk kultur som virkelig prøver å gjør alt for å hjelpe de fattige. Pengene som ikke ble brukt der ble heller brukt på nye sekker til alle barna i slummen og barnehagen, mat til 50 familier i 2-4 uker og mat til skolene, gamlehjem og kvinnesenteret. Alle var så utrolig takknemlige og glade, og det var en virkelig en spesiell opplevelse å være med på.

Jeanett // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!