Påmelding Frivillig India

Frivillig India #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har nå vært to uker på "Boys Hostel". Det har bare vært noen få andre frivillige før, så det hele er nytt for gutta. Jeg liker det veldig godt, men det er ikke så lett å lære engelsk og hjelpe alle ettersom de er på forskjellige nivåer. Vi fikk tilbud om å holde en workshop neste uke, så skal jeg og to andre holde foredrag på forskjellige skoler. Temaet er «Lærere og ungdom», og hvordan undervisningen kan forbedres. Bør være interessant!

Yabom Frivillig IndiaOversatt

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Viktoria F bestilte Farm & Travel Australia All Set. Noe for deg?!