Login

Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Bare et lite livstegn fra Goa. Har det storflott, og syns opplegget saa langt er veldig bra. Siste dag av intro-uken i dag, og ender vel med en liten fest i Baga i kveld. Folkene her er supre, baade de lokale, dem i organisasjonene, og de andre frivillige, saa alt er bare supert. Gleder meg til aa begynne aa jobbe paa mandag. Har meldt meg til et prosjekt paa en skole med mentalt syke barn. Blir spennende

Nora // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Vårt neste infomøte er 13.08.2020 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!