Påmelding Frivillig Nepal

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Nepal, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg og min norske venn ble fint blandet inn på Patanis barnehjem, hvor vi jobbet gjennom hele prosjektet vårt. Det er bare 10 gutter og jenter sammen på dette barnehjemmet. Når man får bo og bo så tett på barna og familiene som barna har kommet hit fra, blir man automatisk nærmere menneskene. Samtidig får du oppleve ulike kulturer og deres forskjeller.

Eline Frivillig NepalOversatt

Hjem » Land » Nepal » Frivillig Nepal » Påmelding Frivillig Nepal

Hennie H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!