Påmelding Marine & Reef Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Marine & Reef Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg storkoser meg masse her nede. Vi gjør masse gøy relatert til marinelivet og området rundt. Det jeg synes er best er hvor unikt hele området er. Marinelivet og korallene er helt spesielle og det er gøy å se hvor forskjellig det er å dykke her. Det er også veldig gøy at vi har masse annet å gjøre når vi ikke dykker også. Vi har sett på flodhester, vegetasjonen rundt stranda, og hvaler fra båten. Så det er alltid noe nytt å finne på hvis vi ikke kan dykke.

Anette Marine & Reef Conservation

Hjem » Land » Sør-Afrika » Marine & Reef Conservation » Påmelding Marine & Reef Conservation

Viktoria F bestilte Farm & Travel Australia All Set. Noe for deg?!