Login

Påmelding Ranchstay Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Ranchstay Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det veldig fint på ranchstay. Jeg er veldig fornøyd med plasseringen og syns mine ønsker om hva slags type gård jeg håpet på ble oppfylt. Jeg har havnet på en hesteranch som driver med inseminasjon og avl av hester og jeg deltar i hele prosessen, noe som er veldig spennende og lærerrikt. Jeg har vært med på føllinger, håndtering og frysing av sperm som shippes til andre deler av Canada, og litt veterinærjobb på hester og føll med skader. Jeg var på forhånd bekymret for at jeg har for lite erfaring med hester, men det har heldigvis ikke blitt noe problem, da jeg får mye hjelp og veiledning hele tiden. Jeg bor med tre andre jenter, hvorav en er tysk og på samme opplegg som meg. Veldig spennende å oppleve en annen side ved Canada og bo hos en kanadisk familie.

Heidi // Ranchstay Canada

Hjem » Land » Canada » Ranchstay Canada » Påmelding Ranchstay Canada

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore