Påmelding Ranchstay New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Ranchstay New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Da Max og vennen hans Jack kom hjem fra skolen, satte vi oss på motorsyklene og dro ned til favoritthagen deres med mye håp. Jeg er lei av hvor gøy jeg hadde det. Har ikke vært jenta som er glad i motorsykler og sånt, broren min hadde litt uro da han var mindre og jeg hadde mopeden min i noen år. Men DETTE er på et helt annet nivå. Adrenalinrush deluxe haha

Elsa Ranchstay New ZealandOversatt

Hjem » Land » New Zealand » Ranchstay New Zealand » Påmelding Ranchstay New Zealand

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!