Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Dette er andre gangen jeg besøker, og fler besøk vil det bli(!), fra mine erfaringer anbefaler jeg et besøk på minimum omkring 6 uker. Dette gir besøkende muligheten til å reise til to eller fler av de andre stedene. Får lett FOMO om man ikke har mulighet til å se disse nydelige stedene. Tusen takk! Dere vil høre fra meg igjen.

Sara Wildlife Rescue Centre

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!