Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Beste opplevelsen i mitt liv! Var litt bekymret i begynnelsen om det ville være verdt pengene, men så utrolig verdt det. Beste menneskene jeg noen gang har møtt, fantastisk miljø og atmosfære, utmerket og hyggelig personale, morsomme aktiviteter. Alt i alt en helt PERFEKT tur, kan ikke komme på en eneste ting som ville gjort det bedre.

Alexander Wildlife Rescue CentreOversatt

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!