Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Alle opplevelsene gir mange inntrykk og det er en kjempekul opplevelse. Vi får flyttet mange grenser, f.eks. i form av å passe større dyr men også noe så enkelt som å måtte være skitten og rydde dyrenes bur. Hvis vi skulle trekke frem én ting, ville det nok vært spesielt de mange nye menneskene. Alle er superhyggelige og hyggelige, så man føler seg alltid velkommen som ny.

Tilde, Monique & Cecilie Wildlife Rescue CentreOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!