Login

Påmelding Work & Travel Australia All Set

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia All Set, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg koser meg masse her, har endelig fått landet og orientert meg! Det som har gjort mest inntrykk på meg må være nasjonalparken i Noosa. Den er virkelig helt ekstremt vakker, fikk til og med se en koala! Folkene her er supre og jeg har blitt tatt så godt imot!

Emma G. // Work & Travel Australia All Set

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia All Set » Påmelding Work & Travel Australia All Set

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 2104t siden. Er det noe for deg også?!