Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Turen min var utrolig flott og vellykket. Vi hadde det så gøy og opplevde mer enn vi noen gang hadde forestilt oss. Nye venner, fantastiske steder og opplevelser, fra fallskjermhopping til å møte kenguruer og svømme med delfiner. Definitivt den beste turen i livet mitt!

Johanna Work & Travel AustraliaOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!