Essential Melbourne

Få med deg aktiviteter og severdigheter i Melbourne som du ikke kan gå glipp av. Oppgrader programmet med en uke i Melbourne der du vil bli guidet rundt og få en fullpakket uke med moro som du aldri vil glemme.

Essential Melbourne

Essential Melbourne er en oppgradering av det vanlige Work & Travel programmet vårt og arrangeres flere ganger i løpet av året. Denne uken inneholder mye moro inkludert en del opplevelser og severdigheter du bør få med deg mens du er i Melbourne. Du vil sammen med en gruppe bli guidet rundt i byen og får en fullpakket uke sammen med nye venner! Les videre for å få en kort oppsummering av hva du kan forvente i løpet av en uke som dette.

Vær oppmerksom på at denne planen endrer seg litt avhengig av tilgjengelighet, vær, etc. Programmet har spesifikke startdatoer i løpet av året. Har du allerede bestilt Work & Travel men ønsker å bytte til en dato som gjør at du kan være med på Essential Melbourne er det bare å gi oss beskjed så skal vi se hva vi får til.

Velger du å oppgradere så vil du ha informasjonsmøtet på fredag og du vil ha 7 netter på Greenhouse hostel i stedet for 4 netter. Innsjekk er på torsdag og utsjekk er torsdagen etter, men vi kan også hjelpe deg med å booke ekstra netter i for- eller etterkant dersom du ønsker det.

Booker du denne pakken og deltar før utgangen av 2019 vil du også få inkludert Sydney Explorer Pack!

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Plan for uken

DAG 1 – torsdag; VELKOMMEN!
Ankomstdag. Sjekk inn, slapp av og forbered deg til en full av opplevelser uke!

DAG 2 – fredag; Orientering, pub crawl!
Orienteringsmøtet i morgentida og forberedelse for den kjente Friday Night Pub Crawl!

DAG 3 – lørdag; Skydeck-opplevelse og Melbournes akvarium
Skydeck-opplevelse – opplev fantastiske utsikter av Melbournes panorama som aldri før og besøk verdens høgstliggende utkikksplattform på den sørlige halvkule. Dette er et perfekt sted for å få sett Melbourne fra en annen vinkel. Noe du kan krysse av bucketlisten! Ingen reise til Melbourne er helt komplett uten å besøke Melbournes akvarieum. SEA LIFE Melbourne tar deg på en interaktiv eventyr fra havsdybder til iskalde vannene i Antarktika. Dette er et hus for over 10.000 dyr inkludert en av verdens største saltvann krokodiller.

DAG 4 – søndag; Great Ocean Road
Bli med på en av verdens mest naturskjønne kjøreruter langs kysten, over 200 km med spektakulær natur med blant annet de omtalte 12 Apostler, mirakuløs dyreliv, fjell, fossefall og fascinerende historie. Hva mer kan du spørre etter?

DAG 5 – mandag; Omvisning i byen

Dere besøker byens kjente og spennende steder til fots med en guide.

DAG 6 – tirsdag; Barbecue-lunsj (BBQ)

BBQ-lunsjen holdes på St. Kilda hvor du kan nyte utsikt til havet, prate, spise smakfull mat med drikke og bare nyte livet.

7 – onsdag; Båttur

Dere drar på "cruise" tur nedover Yarra elven.

Reise

Startdatoer 2019

Turen begynner alltid på torsdager:

  • 28. november

Startdatoer 2020

Priser

Priser Essential Melbourne Pris
Essential Melbourne 3500

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

OBS! Denne prisen krever at du allerede er påmeldt vårt Work & Travel Australia program. Du vil da få alt som er listet opp over i tillegg til det vanlige programmet.

 

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Aktiviteter i Australia

Velg et program i Australia

Hjem » Land » Australia » Essential Melbourne

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore