Login Urolig for reiseplanene dine pga. Coronaviruset?

Vi kan nå tilby 2års visum til New Zealand

Vi gir deg som lengter tilbake, som kanskje reiste hjem litt for tidlig eller som ikke reiste før de fylte 31 år, men som fremdeles ikke er fylt 35 år nå muligheten til å reise og virkelig oppleve New Zealand!

New Zealand har som du sikkert er klar over alt man kan ønske seg; vakker natur, rikt dyreliv, strandliv og alt du kan tenke deg av ekstremsporter. En perfekt destinasjon for å jobbe, reise, treffe nye mennesker og få erfaring. Vi er de eneste i Norge som kan tilby dette 2års visumet og det er kun 10 visum tilgjengelig. Så her lønner det seg å være rask sånn at vi kan sikre deg et visum.

YES! Nå har vi fått 5 nye visum som gjør det mulig for deg å reise til New Zealand i løpet av 2018! Her lønner deg seg å være rask hvis du vil være en av dem som får oppleve New Zealand - second time around! Er du interessert? Ta kontakt med meg på mai-brit@goxplore.no nå!

Vårt Program - Andre sjansen
I vårt program hjelper vi deg med de forberedelsene du trenger for å kunne jobbe, som å åpne bankkonto, skattenummer, hvordan man betaler skatt og selvfølgelig også selve 2års visumet. Dine 2 første netter kommer til å være på et sentralt hostel i Auckland og selvfølgelig er transporten fra flyplassen inkludert. Du får også et medlemskap i vår arbeidsformidling som hjelper deg med å finne jobb på et tøft jobbmarked, en service som er kun tilgjengelig for de som reiser gjennom oss. Du har også tilgang til vårt kontor i Auckland for alle spørsmål du har og de kan tipse deg om transport, overnatting, aktiviteter osv. Du vil i tillegg få et lokalt telefonnummer og et IYTC kort som gir deg masse rabatter rundt om i landet. Som om ikke det var nok inkluderer programmer også en 6 måneder forsikring sånn at du kan føle deg sikker når du er på andre siden av kloden for å jobbe.

Hva er inkludert i prisen?

Ikke inkludert:

Pris: 12 600kr

Krav for å kunne søke 2års visum
Med dette unike visumet så har du nå rett til å jobb og oppholde deg i opptil 12 nye måneder på New Zealand. Kriteriene for dette visumet er:

Når og hvordan melder jeg meg på?
Siden det kun finnes 10 visum tilgjengelig bør du være rask med å bestemme deg. Prosessen er veldig enkel og det første du må gjøre er å melde deg på via linken lenger ned. Når du har gjort dette sender jeg deg en faktura på depositum og når det er betalt så holder vi av et visum til deg. Husk at vi ikke kan garantere at du faktisk får godkjent visumet. Selve sluttfakturaen kommer 6-8 uker før du skal reise og du vil selvfølgelig få masse informasjon om alt mellom himmel og jord i mellomtiden.

For å melde deg på er det bare å fylle inn dine detaljer her og merk din påmelding med "Andre sjansen" så vet vi hvilket program det gjelder.

Har du noen spørsmål om programmet eller om New Zealand generelt er det bare å spørre - vi svarer gjerne!

Dare to GoXplore!

Dette ble lagt ut tirsdag 30 januar 2018 kl 11:58

Hjem » Nyheter » Vi kan nå tilby 2års visum til New Zealand

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore