Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Her i San Pedro går det veldig greit, og CRLA er en fin skole med veldig hyggelige og profesjonelle lærere og administrasjon. Jeg bor ikke så langt fra skolen, og nå kan jeg veien til fots. Vertsfamilien er helt topp, humørfylte og hyggelige damer. Og veldig god mat. Fotballkampen mellom Costa Rica og USA gikk ikke upåaktet hend, her var stemmningen i taket.

Per Kristian // Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Tia A bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!