Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg kunne aldri drømt om at jeg skulle få så nær kontakt med dyrene, men allerede den første timen på stedet fikk jeg Charlie på hodet, en 3 måneder gammel brøleape som trengte barnevakt hele dagen. Jeg tok vare på Charlie hver dag under hele oppholdet mitt, og det var vanskelig å si farvel, men jeg har sterke forhåpninger om at hun, sammen med flere andre brølaper, kan slippes ut i naturen igjen om noen år.

Rebecca Frivillig Costa RicaOversatt

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Kine S bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!