Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det meste har vært utrolig bra, både vertsfamilien, CRLA og organiseringen av alt dette! Spesielt CRLA opplever jeg som knallbra og utrolig strukturert, over alle forventninger Den beste opplevelsen har vell vært å møte så mange nye mennesker, både fra Costa Rica og resten av verden! Alle er utrolig møtekommende og spansken har virkelig forbedret seg.

Marielle Frivillig Costa Rica

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Kristian H bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!