Påmelding Frivillig Costa Rica

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Costa Rica, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Når det gjelder Costa Rica, har jeg forelsket meg fullstendig i landet, hovedsakelig for dets natur og rike dyreliv. Overalt hvor du snur deg er det noe levende å se på. Dovendyr, ekorn, leguaner, aper, frosker eller en kolibri som bygger redet sitt i treet rett ved frokostbordet ditt. Selv befolkningen i Costa Rica har bidratt til denne nyvunne kjærligheten. De er humoristiske, vennlige og liker å ha det gøy. Mange av dem har så mye mindre, men er så mye gladere og varmere sammenlignet med oss nordlendinger.

Rebecca Frivillig Costa RicaOversatt

Hjem » Land » Costa Rica » Frivillig Costa Rica » Påmelding Frivillig Costa Rica

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!