Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Maten er fantastisk, det er vegetarmat. Til frukost er det typisk engelsk frukost, med loff, egg, smør og mango marmelade. til lunsj fekk vi ris med potetbåter, agurk, gulerot og saus. Veldig spicy, men godt. Eine ulempen er med drikkevattne her, det blir aldri kaldt.

Eva Kristin Frivillig India

Ring eller send SMS

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!