Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

For ca to uker siden begynte vi med prosjektene og jeg er med i en barnehage og på kvinnesenter! Til tross for at det kan være litt krevende på grunn av språket, er det virkelig en opplevelse som jeg setter utrolig pris på! Det er virkelig så koselig når alle barna roper "didi" og skal vise oss hva de har tegnet, skrevet, eller når de endelig klarer å skrive navnet sitt uten hjelp! Jeg føler virkelig vi er med på å gjøre en forskjell, og det gjør meg virkelig stolt.

Jeanett Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!