Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

For ca to uker siden begynte vi med prosjektene og jeg er med i en barnehage og på kvinnesenter! Til tross for at det kan være litt krevende på grunn av språket, er det virkelig en opplevelse som jeg setter utrolig pris på! Det er virkelig så koselig når alle barna roper "didi" og skal vise oss hva de har tegnet, skrevet, eller når de endelig klarer å skrive navnet sitt uten hjelp! Jeg føler virkelig vi er med på å gjøre en forskjell, og det gjør meg virkelig stolt.

Jeanett // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!