Login

Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Frivillig Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg ville bare si at jeg koser meg max her i Sør-Afrika! Familien jeg bor hos er kjempehyggelige og jobben er vidunderlig. Jeg kommer inn på skolen om morgen og alle de herlige elevene kommer bort til meg: "Good morning, sir!" og gir meg en klem. Lærerne er så greie og viser virkelig at de setter pris på at jeg er der. Min første uke har kort sagt vært fantastisk!

Ørjan // Frivillig Sør-Afrika

Hjem » Land » Sør-Afrika » Frivillig Sør-Afrika » Påmelding Frivillig Sør-Afrika

Suzann P bestilte vårt Work & Travel Australia All Set program for 2321t siden. Er det noe for deg også?!