Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Her i Singburi er alt helt toppers. Mye bedre enn forventningene! Så mange hyggelig ungdommer her, så det er sjeldent man kjeder seg. Intro uken var spennende og lærerik, og gruppen min har vært veldig bra :-) akkurat nå er jeg i Bangkok for helgen med to av de andre frivillige. Så her står alt bra til!

Margrethe Frivillig Thailand

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!