Login

Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Tusen takk, vil bare si at all hjelpen jeg har fått underveis, både på telefon og mail har vært til stor hjelp! Jeg vil absolutt anbefale andre å reise med dere. Er veldig deilig å ha et seriøst selskap i ryggen både før, under og etter reisen. Og all ære for det til deg og dine kollegaer:) Igjen, tusen takk for et minne for livet:)

Mathilde // Frivillig Thailand

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!