Login

Påmelding Marine & Reef Conservation

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Marine & Reef Conservation, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har hatt en kjempebra måned i Sodwana Bay. Dette er et fantastisk program med både dykking hver dag, men også med marine og miljøvern undervisning som er gull verdt. Kombinert får man full dager med marineliv og fantastiske mennesker! Jeg har også vært veldig fornøyd med oppfølgingen fra WTSA i Sør-Afrika, og GoXplore i Norge.

Anette // Marine & Reef Conservation

Hjem » Land » Sør-Afrika » Marine & Reef Conservation » Påmelding Marine & Reef Conservation

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore