Påmelding Sports & Adventure

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Sports & Adventure, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Nå er jeg tilbake etter tidenes reise i Sør-Afrika, Cape Town. En reise jeg vil anbefale alle, uansett alder, kjønn eller hvor du er i livet ditt. Det første som slo meg da jeg kom til Sør-Afrika var hvor hyggelige alle er, og hvor vakkert landet er.

Henriette Sports & Adventure

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sør-Afrika » Sports & Adventure » Påmelding Sports & Adventure

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!