Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Her går det veldig fint. Jeg har fått meg jobb i en fornøyelses park som heter Luna Park Sydney. Jeg storkoser meg, men har brukt mye tid og energi på å finne en plass å bo. Har flyttet en del ganger nå, men forholder meg mest i ett område som heter Manly. Det som så langt har gjort mest inntrykk på meg tror jeg var surfe camp. Det var utrolig artig og veldig gøy. Ble kjent med mange herlige mennesker og fikk lært meg å surfe. Det er å anbefale alle selv om det er litt dyrt. Ellers får jeg mye hjelp av Work and Travel Company her nede. De er noen fantastiske mennesker som hjelper til med hva det enn måtte være. Jeg er ofte innom kontoret deres i Sydney og noen av de huske til og med navnet mitt, noe jeg syns er utrolig da det er mange backpackere som er innom der. Så det har vell også gjort ett stort inntrykk på meg.

Helen Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!