Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg kom nettopp hjem etter 10 fantastiske måneder i Australia og jeg har virkelig hatt det beste året i mitt liv! Jeg har alltid hatt en drøm om å bare pakke sekken og reise men jeg har alltid utsatt det med forskjellige unnskyldninger inntil jeg en dag bestemte meg for å ta kontakt med GoXplore. De hjalp meg så utrolig mye helt fra starten av og plutselig var det ikke noe tvil lenger. Endelig skulle jeg realisere drømmen min og det er den beste beslutningen jeg noensinne har tatt. Jeg har lært å surfe, sett frie kenguruer, fått klem av en koala, sett grafitti kunsten i Melbourne, hatt lange dager ved lagoonen i Cairns og sett kokos nøtter falle fritt fra jungelen i Mission Beach. Men ikke minst møtte jeg mennesker som kommer til å være venner for livet. Jeg bodde 8 måneder i Manly/Sydney, hvor jeg jobba, surfa og levde livet. Menneskene jeg møtte ble som familie. Det siste året har vært det beste i mitt liv og jeg anbefaler ALLE som tenker på det å bare go for it. Jeg kan love deg at du ikke kommer til å angre. Takk til GoXplore som var der for meg hele tiden, det gjorde reisen så mye bedre.

Marita Work & Travel Australia

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!