Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Nå har jeg vært i Australia i snart 8 måneder, og selv om jeg snart tar turen hjemover, kommer jeg aldri i verden til å glemme dette eventyret. Har hatt det helt fantastisk, og det er noe jeg anbefaler absolutt alle til å gjøre! Dra gjennom GoXplore, de hjelper deg på veien og du slipper å gjøre alt det kjedelige papirarbeidet! Dessuten er det alltid godt å vite at du har noen å kontakte "in case of emergency" Seriously, GoXplore! :-)

Camilla // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Synne H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!