Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Work & Travel Japan

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Work & Travel Japan, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det supert! Og kommer godt overens men folket i huset, og har fått noen venner. Språkkurset er veldig artig, litt vanskelig, men det går bra! Elsker Tokyo så langt! Hvis det er en ting jeg skulla ha valgt som har gjort mest inntrykk er det hvor god hjelp du får å hvor snill folket er.

Linnea H. 2020 // Work & Travel Japan

Hjem » Land » Japan » Work & Travel Japan » Påmelding Work & Travel Japan

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!