Kristine på Roadtrip India

Jeg er utrolig glad for at jeg dro på Road Trip India i november 2018. Det å dra til et land som er så spennende og utrolig annerledes fra vår vestlige kultur på både godt og vondt endte opp med å bli en fantastisk tur.

Vi besøkte åtte byer som var spesielle og unike på hver sin måte: Shimla, Dharamsala, New Delhi, Agra, Udaipur, Jaisalmer, Mumbai og til slutt Goa. I løpet av turen fikk vi oppleve så utrolig mye spennende som India har å by på. Vi fikk blant annet oppleve de nordlige fjellene, bestige Shali Peak (over 3100 moh.) med utsikt over Shimla og mye av Himalaya-fjellene, spise tradisjonell indisk mat og overnatte hos en indisk familie, besøke Dalai Lama tempelet og faktisk være så heldige å få se den 14. Dalai Lama også. Vi fikk også se et av verdens syv underverker: fantastiske Taj Mahal, ri på kameler og overnatte i Thar-ørkenen. I tillegg besøkte vi spennende templer, te- og krydderplantasjer, vakre strender i sør, og jobbet til slutt frivillig i Goa. Vi hadde tre supre koordinatorer gjennom hele reisen som var kjempehyggelige, seriøse og tilgjengelig 24/7.
Dette var virkelig en opplevelse for livet og jeg sitter igjen med minner og erfaringer som jeg sent vil glemme. Til slutt vil jeg si tusen takk til GoXplore som har vært veldig behjelpelige med å besvare spørsmål og med å få meg avgårde på en så fantastisk reise.Kristine 2018

Reisebrev fra 2018

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Road Trip India.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Kristine på Roadtrip India

June I bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!