Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Gode nyheter! Book før 2016 og få 2015 priser på disse programmene!

I forbindelse med at vi snart går over i et nytt år oppdaterer vi prisene våre for en rekke programmer. I den forbindelsen har vi en dårlig nyhet og en god nyhet. Den dårlige nyheten er at enkelte programmer dessverre blir en del dyrere. Den gode nyheten er at dersom vi får booket deg inn på programmene nevnt i dette innlegget før utgangen av 2015 får du 2015 prisene selv om du reiser i 2016.

Du har mulighet til å velge mellom 7 fantastiske programmer med variert innhold. Du kan for eksempel jobbe med skilpadder på Bali, elefanter i Thailand eller med barn i Sri Lanka. Les mer om programmene og finn ditt drømmeprogram.

Frivillig på Bali

Reis og jobb som frivillig på fargerike Bali! Du kan jobbe på skole, barnehage, bygg- og renoveringsprosjekter, helseprosjekt, miljøutdanning eller skilpaddeprosjekt i Ubud og Nusa Penida.

Road Trip Fiji

Reis på road trip på to av Fijis 333 øyer i tillegg til å jobbe som frivillig. På dette programmet får du et dypdykk i den fijianske kulturen i fantastiske omgivelser.

Frivillig India

Reis og jobb som frivillig i India! Frivillighetsarbeid i India gir deg muligheten til å gjøre en forskjell, samtidig som du opplever mangfoldet av kultur, mat og vennlighet som dette landet har å by på. Du kan reise til Goa, Rajasthan eller Madikeri

Frivillig Nepal

Reis og jobb som frivillig i Nepal og opplev livet i fjellene! Du kan jobbe på skole, barnehjem, klinikk, renovering eller som engelsklærer i kloster. Du har muligheten til å jobbe i Kathmandu, Pokhara eller Chitwan.

Frivillig Sri Lanka

Reis og jobb som frivillig på Sri Lanka! Du gjøre alt fra å jobbe på skole til å verne om skilpadder eller lære yoga. Programmet er perfekt for deg som har lyst til å reise og komme inn under huden på en kultur og gjøre noe til nytte for andre.

Frivillig Thailand

Som frivillig i Thailand kan du gjøre alt fra å jobbe på skole til å bo og leve sammen med et lokalt stammefolk eller lære deg thaiboxing. Du får muligheten til å oppleve Thailands mangfoldige kultur og bli kjent med mennesker fra over hele verden.

Thailand Elefanter

Nå har du muligheten til å jobbe som frivillig med et av verdens mest spektakulære skapning, nemlig elefanten!

Har du noen spørsmål om noen av programmene er det selvfølgelig bare å kontakte oss. Har du allerede vurdert et av disse programmene for neste år er det bare å hive deg rundt og booke før det blir for sent.

Dette ble lagt ut mandag 23 november 2015 kl 10:36

Hjem » Nyheter » Gode nyheter! Book før 2016 og få 2015 priser på disse programmene!

Mari Hwa A bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 61t siden. Er det noe for deg også?!