Rundreise på Fiji

Reis på road trip på to av Fijis 333 øyer i tillegg til å jobbe som frivillig. På dette programmet får du et dypdykk i den fijianske kulturen i fantastiske omgivelser.

Les mer

Road Trip Fiji

Stengt

Legg inn navn og e-post adresse for å bli varslet ved gjenåpning.

Bli med på en rundreise på Fiji der du opplever forskjellige sider av landet og kulturen. Programmet har også et element der du jobber som frivillig i en uke. Ønsker du å utvide frivillighetsdelen er det selvfølgelig mulig!

Rundreisen begynner og avsluttes i Nadi på vestkysten av Fijis største øy Vitu Levu. Det er selvfølgelig også lagt inn muligheter til å virkelig nyte konseptet med Fiji time, så avslapping og nytelse av livet er en stor del av turen. Her får du muligheten til å komme under huden på en spennende og annerledes kultur på en helt annen måten enn ved en vanlig ferie.

Det er kun plass til 10 deltakere på hver tur og i løpet av de tre ukene turen varer blir man en sammensveiset gjeng. Så len deg tilbake, slapp av og bli med på en road trip uten like!

På dette 21-dagers eventyret, begynner dere i Nadi og kjører langs den koralkledde kysten til Nausori ved Suva, der dere vil bidra med litt frivillig arbeid. Nyt de grønne markene, frodig natur parallellt med de kritthvite strendene og den storslåtte utsikten!

Dere stopper i Sigatoka, "salat bollen" som de lokale kaller det. Der kan dere gå blant butikkene på markedene der bøndene selger lokal mat. Prøv noen av de saftige og smakfulle fruktene du kun finner på Fiji!

Dere reiser videre til Suva, hovedstaden, der dere kan nyte litt shopping og det historiske museet der. Herfra går veien til Nausori, gjennom landeveiene til Natovi Jetty, hvor dere til slutt tar båt ut til Levuka Island!

Noen raske fakta om Road Trip Fiji
Passer forFra 18 år og oppover
KvalifikasjonerGod helse og vandel
Lengde3 uker (kan utvides)
AnkomstplassNadi
Antall deltakereMaks 10 deltakere
Burde bestillesMinst 1-2 måneder før ønsket avreise
Frivillig arbeidRundreiser
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
Jeg har vært her i fire uker, noe jeg trodde kom til å bli for lenge – men det viste seg at dette ble i korteste laget. Jeg hadde jo masse igjen å oppleve i dette vakre paradiset! Det var da jeg bestemte meg for at, en dag skal jeg komme tilbake. Koste hva det koste vil.

Elida Road Trip Fiji

Reiseplan

Uke 1

Uke 2
Uke 3
Ta kontakt for en mer detaljert dag-for-dag plan for Fiji Roadtrip!

Send denne siden til meg som PDF

Arbeidsoppgaver

På dette programmet er det innlagt en uke med frivillighetsarbeid. Nøyaktig hva slags arbeidsoppgaver du vil få varierer litt ettersom hva det er behov for i den perioden du er der. Vanlige oppgaver kan være å være en ressurs ved fijianske skoler. Her kan du hjelpe til i fag som naturfag, geografi, matematikk, kunst og musikk.

Du kan også jobbe med programmer som fokuserer på sport.

OBS. Ønsker du å jobbe med bygningsarbeid vil dette koste 400,- ekstra per uke for å dekke kostnader til materialer.

Du vil jobbe 4-5 timer hver dag mandag til fredag, mens du i helgen har fri.

Jeg nøt hver eneste dag og er evig takknemlig for denne opplevelsen!

Elida Road Trip Fiji

Hvorfor Road Trip Fiji med GoXplore?

 • Jobb som frivillig på Fiji
 • Reis rundt på Fijis hovedøy sammen med en gruppe
 • Opplev den fijianske kulturen
 • Lær å lage tradisjonell fijiansk mat
 • Lær noen fijianske ord og utrykk

Avreise

Oppstartsdatoene for 2020 er:

 • 6. og 20. januar
 • 3. og 17. februar
 • 2. og 16. mars
 • 6. og 20. april
 • 4. og 18. mai
 • 1. og 15. juni
 • 6. og 20. juli
 • 3. og 17. august
 • 7. og 21. september
 • 5. og 19.oktober
 • 2. og 16. november
 • 7. og 21. desember

Vi anbefaler påmelding senest to- tre måneder før ønsket avreise. Er det kortere tid til du ønsker å reise må du kontakte oss per telefon. Plassene fylles raskt opp, så det er lurt å være tidlig ute.

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Nadi International Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst, men må organisere transport tilbake etter programmet. Losji utover programperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager på Fiji før programmet starter eller etter endt programperiode skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Fiji etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur/retur reise fra Oslo til Nadi mellom 12 300 NOK og 15 000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plassen på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Boforhold

På dette programmet er det 4-6 stk som deler rom med køyesenger og det er vifter på alle rommene. Det vil være varmt vann i dusjene, men det anbefales å prøve å begrense bruken av dette.

WiFi vil være tilgjengelig enkelte steder, men det anbefales å skaffe deg et lokalt simkort med datatrafikk. Dette kan du få hjelp til fra vår partner.

Det er mulig å vaske klær underveis mot betaling, men det er også mulighet for å håndvaske dette dersom det er ønskelig.

Legg merke til at standarden kan betegnes som enkel.

Visum

Ved ankomst Fiji vil du som norsk statsborger få utstedt et 4 måneders turist-/besøkvisum. Dette er gratis og du trenger ikke søke før avreise. Det er viktig at du har et gyldig pass.

Vi anbefaler deg å reise rundt og oppleve hva Fiji har å by på etter endt prosjekt, så lenge det er innenfor visumperioden. Kontakt oss gjerne for reisetips.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Startdato i 2020 Pris
Road trip Fiji 18550

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen.

OBS. Ønsker du å jobbe med bygningsarbeid vil dette koste 400,- ekstra per uke for å dekke kostnader til materialer.

Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men pleier å koste fra 12 300 kroner tur/retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Hva er inkludert i prisen?

Ikke inkludert i prisen

Transport

Deltakerne kjøper selv flybillett og påser at de flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved programmet. Du vil bli hentet og fraktet tilbake til flyplassen. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Fiji, før eller etter programmet starter, så skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Fiji etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på programmet. Reiser du til programmet som en del av en større reise så kan vi sende deg tilbud for hele reisen.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Reisebrev fra Road Trip Fiji

Les flere reisebrev fra våre deltakere
Jeg har vært her i fire uker, noe jeg trodde kom til å bli for lenge – men det viste seg at dette ble i korteste laget. Jeg hadde jo masse igjen å oppleve i dette vakre paradiset! Det var da jeg bestemte meg for at, en dag skal jeg komme tilbake. Koste hva det koste vil.

Elida Road Trip Fiji

Aktiviteter i Fiji

FAQ

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften.

Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Trenger jeg visum for dette programmet?

Ja, men som norsk statsborger får du et 90 dagers turistvisum ved ankomst så du trenger ikke søke om visum på forhånd.

Hvor mange kan delta på dette programmet om gangen?

Det er plass til 10 deltakere om gangen

Er det noe øvre aldersgrense på dette programmet?

Nei, så lenge du er i god fysisk form er du velkommen til å delta.


Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Besøkte program

← Se alle program du har vært innom

→ Steng liste med programmene

Ja, send meg informasjon om disse programmer!

→ Steng liste med programmene

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Fiji » Road Trip Fiji

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!