Login Inspirasjonskveld i Oslo - Work & Travel eller frivillig arbeid

Aussie Insane - spar 2300 kr!

Har du planer om å reise til Australia i nærmeste fremtid? Vi kan nå tilby deg en fantastisk pris på vår startpakke til Australia! For bare 7000 kr (ord.pris 9 300 kr) får du hele vår startpakke til Australia inkludert arbeidsvisum, fire netter på vandrehjem, bankkonto, skattekort, hjelp til å finne jobb og alt annet du behøver for ditt eventyr. Vi har vår egen avdeling for flybilletter og kan også hjelpe deg med dette hvis du trenger det.

Din ankomst i Australia må være en gang mellom 1 juni til 31 juli 2016 og du får velge fritt hvilken dato innenfor den perioden. Du kan også reise på en av våre gruppeavganger i samme periode med samme rabat på kr 2300. Ha i tankene at det er begrenset med plasser på gruppeavgangene så her er det første mann til mølla!

Skynd deg, ta sjansen til å reise "down under" til redusert pris!

Det å jobbe og reise i Australia vil gi deg kunnskap og erfaring du bare kunne drømt om å få på et annet vis. Opplev alt Australia har å tilby av strender, surfing, dykking, fallskjermhopping og mye mer samtidig som du jobber ved siden av. GoXplore er det eneste selskap som har hjulpet reisende på working holiday til Australia helt siden visum ble tilgjengelig for norske backpackere i 2001 og har dermed mye erfaring med denne type reise.

Tilbudet inkluderer alt du trenger for at du skal kunne fokusere deg på å ha et flott eventyr! Ta sjansen nå og spar hele 2 300 kr som du kan bruke på å lære deg å surfe, ta dykkelappen eller kanskje en tur innom Fiji på vei hjem? :)

Påmelding

For å bestille din reise er det lettest å trykke her og fylle inn dine detaljer. Legg inn teksten "Aussie Insane" i Noe Annet? rute på bookingskjemaet. Er det noe mer du lurer på, kontakt oss gjerne på mail eller via telefonnummer 2151 3990!

Dette ble lagt ut mandag 04 april 2016 kl 15:57

Hjem » Nyheter » Aussie Insane - spar 2300 kr!

Vårt neste infomøte er 09.08.2018 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!