Påmelding Frivillig India

Frivillig India er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Huset jeg bodde i var utrolig koselig. Der er kanskje litt lite møblert i forhold til hva man er vandt til her hjemme, men etter noen uker begynte jeg å si " ja, jeg kommer etterpå, må bare en tur hjemom først" :P Så vi følte oss veldig hjemme i huset. Og hagen har blitt veldig fin nå også. Koordinatorene var veldig hyggelige og hjelpsomme.

Marie // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!