Login

Påmelding Ranchstay New Zealand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Ranchstay New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har det helt fantastisk! Familien er super, farmen er super alt er som en drøm egentlig! Må klype meg selv av og til for å sjekke om jeg er våken! Det som gjorde størst inntrykk på meg er at folk er så gjestfrie og hyggelige. For en opplevelse!

Ingrid // Ranchstay New Zealand

Hjem » Land » New Zealand » Ranchstay New Zealand » Påmelding Ranchstay New Zealand

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!